Actil Warehouse Trucks AB (Abeko) har ett gott rykte på truckmarknaden, främst för dess kvalitet och förmåga att tillhandahålla rätt truck för kundens specifika behov och leveransförmåga. Även service och eftermarknad får ofta beröm.
Actil Warehouse Trucks ABs förmåga att anpassa truckar efter kunds önskemål har genom åren gjort att många av våra kunder är återkommande år efter år. Det andra tillverkare kallar ”special” i tillverkningsprocessen kallar Actil integrerad anpassning.

  • ABEKO truckar ett självklart val när det gäller all form av godshantering inomhus.
  • ABEKO som märke kännetecknar främst kvalitet, ergonomi, säkerhet och effektivitet på absolut högsta nivå både för företaget och föraren.
  • ABEKO truckar är konstruerade för mycket tunga drifter (3-skift) dygnet runt, år efter år.
  • ABEKO truckar är utvecklade för maximal säkerhet, prestanda och funktionsduglighet både när det gäller drift och ergonomi.
  • ABEKO truckar är utrustade med kraftfulla drivsystem, energisnål transistorteknik med regenerativ bromsning i kombination med stark drivmotor.

ABEKO Ståstaplare SA 1350/1600

Kraftfulla men ändå marknadens smidigaste ståstaplare. Frisikt och inbyggd mastdämpning är standard på alla stativ. Lyfthöjd ända upp till sju meter. Justerbar ratt och gummi-upphängt fartreglage är standard för att minimera handvibrationer.
Starka 3 kW AC drivmotorer..

ABEKO Sittstaplare SW 1350/1600

Ergonomi i världsklass: Ratt, stol, golv, fartreglage allt är justerbart så att alla förare hittar sin perfekta körställning. Finns i olika storlekar beroende på vad som prioriteras, rymlig komfort eller liten truck för trånga lagergångar.
Utrustad med kraftfull 3 kW AC drivmotor

ABEKO OPL 10 3.0

Denna plocktruck har frihängande gafflar och kan således hantera de flesta typer av lastbärare. Gafflarna kan höjas och sänkas separat eller beställas fast insvetsade i plattformen. OPL 10 har en plattformslyftshöjd upp till 3000 mm.

ABEKO SAR/SWR 20

Dessa truckar vinner mer och mer terräng tack vara säkerheten. Här står eller sitter du betydligt mer skyddat än en traditionell ledstaplare. Truckarna är dessutom kortare och smidigare än en ledstaplare med åkplattan nedfälld.