Företaget Manitou har sitt ursprung i en enkel men stark idé som dess grundare, Marcel Braud, fick 1957. Ta en traktors bas men lägg till en teleskopkran och hydraulisk styrning. Idén, en truck för grov terräng, kom att bli grunden för företaget Manitou.
I dag producerar företaget även grävlastare och andra truckar som motviktstruckar. För Manitou är det viktigt att ge varje användare den mest relevanta maskinen och även den mest tillförlitliga lösningen.

MC25-4 ST5

MC 25-4 är en mångsidig hydrostatdriven gaffeltruck med oöverträffad effektivitet, oberoende av markförhållandena. Trucken är utrustad med 4-hjulsdrift och klarar av tuff terräng. Den är både kompakt och kraftfull. Med trucken kan du lagra och hantera laster upp till 2,5 ton även varierande miljöer.

MC30-4 ST5

MC 30-4 är en mångsidig hydrostatdriven gaffeltruck med oöverträffad effektivitet, oberoende av markförhållandena. Trucken är utrustad med 4-hjulsdrift och klarar av tuff terräng. Den är både kompakt och kraftfull. Med trucken kan du lagra och hantera laster upp till 3 ton även varierande miljöer.

M30-4 ST5

M 30-4 är den perfekta gaffeltrucken för extrema hanteringsförhållanden, som gruv- och träindustrin är bara några av de områden där denna maskin är utmärkt till, vilket ger utmärkt effektivitet. Den är robust och utrustad med 4-hjulsdrift och är konstruerad för utmärkt terrängmotstånd.

M50-4 ST5

M 50-4 gaffeltruck är konstruerad för att tåla aktiviteter som behöver utföras på tuff terräng eller där det finns hinder. Med sin 4-hjulsdrift, 36 cm markfrigång och en varvradie på 3,4 m, bjuder denna truck på enkel manövrerbarhet oberoende av omständigheterna. För ännu bättre anpassning till de olika typerna av terräng som ni står inför, finns ett brett utbud av däck för optimal prestanda.

MI35D ST5

MI 35 D är en effektiv motviktstruck/gaffeltruck utrustad med en kraftfull 48 hk Yanmar dieselmotor och maximal lastkapacitet på 3,5 ton.